Política de privacitat

En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació és fa constar:
 

DADES IDENTIFICATIVES

El web www.editorialflaneur.cat és propietat de l'Editorial Flâneur S. L. amb domicili a Barcelona, c / Comte Borrell 51, 3r 1a, 08015, amb NIF: B66756784. Correu electrònic de contacte: info@editorialflaneur.cat.  Aquest web preten facilitar als lectors informació sobre el catàleg de publicacions de l'editorial Flâneur.
 

USUARIS

L'accés i/o ús d'aquest lloc web de www.editorialflaneur.cat atribueix la condició d'usuari, que accepta, des d'aquest accés i/o ús, els presents termes d'ús.
 

Ús DEL LLOC WEB 

L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts que editorialflaneur.cat ofereix a través del seu web, obligant-se a no utilitzar el lloc web amb fins il·lícits o fraudulents.

En cap cas, editorialflaneur.cat serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través del blog o altres eines de participació com les xarxes socials.
 

POLÍTICA DE PRIVAcitat. PROTECCIÓ DE DADES

Editorial Flâneur es fa responsable del tractament de les teves dades personals, amb l'única finalitat d'enviar-te la newsletter. Les teves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons preveu la llei de protecció de dades (Reglament UE, 2016/679 del parlament Europeu i del Consell del 27 d'abril de 2016, RGPD).

En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les teves dades i de limitació o oposició del seu tractament, i també de no ser objecte de decisions individuals automatitzades per correu postal a c/ Comte Borrell 51, 3r 1a, 08015 Barcelona o bé a l'adreça electrònica butlleti@editorialflaneur.cat

Informació adicional

 

 

Aquest lloc web pot incloure hipervíncles a altres llocs que no són controlats per editorialflaneur.cat. Per això editorialflaneur.cat no es fa responsable dels continguts de tals llocs web o de les seves pràctiques de privacitat. 
 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

editorialflaneur.cat és propietària de tots els continguts que hi hagi a la web. Tots els drets reservats. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per editorialflaneur.cat, serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l'autor.

En alguns casos, en aquest web mostrem imatges amb la intencionalitat d’il·lustrar i d’acompanyar els textos. No pretenem infringir en cap moment els drets d’autor o copyright en cap de les imatges publicades. Si ets el propietari del copyright i no t’agrada que surtin al web, si us plau feu-nos ho saber i la treurem instantàniament. 

L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat d'editorialflaneur.cat.

 

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

Editorialflaneur.cat no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar o derivar de l’accés o ús de la informació que conté.

 

MODIFICACIONS:

Editorialflaneur.cat es reserva el dret d'efectuar, sense previ avís i en qualsevol moment, les modificacions que consideri oportunes al seu web com la informació que conté el seu web i  la seva configuració i presentació.
 


MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA:

editorialflaneur.cat podrà modificar a qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.